Decoratie

Zo geef je je interieur een persoonlijk tintje

Zo geef je je interieur een persoonlijk tintje
Veel mensen hebben er niet zo'n moeite mee om een stijlvol interieur samen te stellen. Een mooi bankstel, een gezellige eethoek, mooie verlichting en een functioneel opbergmeubel. Maar hoe geef je dat interieur iets persoonlijks? Want als je naar een woonwinkel gaat, dan is de kans groot dat je meubels kiest die de overbuurvrouw of je beste vriendin ook heeft, hopelijk dan net in een ander kleurtje. Juist met details kun je de inrichting van de woonkamer iets persoonlijks geven.

Blader eens door je digitale foto's

Vandaag de dag hebben we bijna allemaal een smartphone die prima foto's kan maken. Van de kinderen, de huisdieren, een dagje uit of de vakantie. Maar wat gebeurt er daarna met die foto's? Sommige mensen maken er ijverige fotoboeken van, maar meestal komen ze niet verder dan de cloudopslag die je voor je telefoon hebt gekocht. Maar deze foto's kunnen prima dienen als wanddecoratie. Blader eens door je foto's en kijk of er niet een paar mooie plaatjes bij zitten die zich lenen om te worden afgedrukt en opgehangen in mooie grote fotolijsten. Op die manier heb je bijzondere wanddecoratie die als het goed is nergens anders hangt. Let bij het bestellen van afdrukken wel op de kwaliteit van de foto. De resolutie moet hoog zijn als je er een grote afbeelding van wilt maken. Bekijk de foto goed of er geen dingen op staan die de afbeelding geen goed doen. Als je niet handig bent met fotobewerking kan iemand je misschien helpen om de foto te verbeteren.

Kunst aan de muur

Als je van kunst houdt dan kun je natuurlijk galerieën afstruinen en kunstbeurzen op zoek naar iets moois. Als dat niet jouw ding is of je hebt er het budget niet voor, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie replica. Bij Yourdecoration vind je mooie wanddecoraties met kunst die je met een gerust hart kunt ophangen. Je kunt de kleuren afstemmen op de rest van het interieur. Omdat de kosten flink lager zijn kun je je wanddecoraties ook nog eens vervangen door wat nieuws. Decoraties zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat je voor elk plekje aan de muur iets moois kunt uitzoeken.

Het interieur en de seizoenen

Je kunt je interieur eenvoudig laten meebewegen met de seizoenen. In de herfst kies je voor warme tinten die je laat terugkomen in een mooie lamswollen deken op de bank of sierlijke kussens op de stoelen. In het voorjaar wordt het weer tijd voor lichte kleuren die passen bij het lengen van de dagen. Een katoenen grand foulard over de bank in een frisse voorjaarskleur, gecombineerd met kussens in vrolijke, felle kleuren of zachte pasteltinten geven het interieur meteen een heel andere aanblik. Je kunt de styling compleet maken met bijpassende vazen en bloempotten of kleine schemerlampjes. Een gezellig kleed op de vloer maakt het interieur compleet.

Ook interessant