Wonen 2020: De beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen

  BE   24 januari 2020 Bron: EasyFairs
Wonen 2020: De beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen
Op zoek naar inspiratie om je woning te (ver)bouwen of interieur op te frissen? Tips nodig om energiezuinig en succesvol te renoveren? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van houtbouw? Van zaterdag 25 januari tot en met zondag 2 februari kan je terecht in de Nekkerhal Brussels North – Mechelen voor de nieuwste editie van Wonen. Dé regionale beurs voor iedereen die inspiratie zoekt bij het (ver)bouwen, renoveren of inrichten.

Op Wonen staan 9 dagen lang 190 specialisten voor je klaar! Zij maken je wegwijs in nieuwe bouwmaterialen, succesvolle badkamerrenovaties, bouwreglementering, vereenvoudigde verwarmingssystemen, interieurinrichting, enzovoort. De specialisten geven je een vat vol tips en inspiratie, maar ook advies op maat. De volledige exposantenlijst vind je terug op www.wonen.eu.

Op vrijdag 31 januari blijft Wonen langer open. Die avond kan je de beurs bezoeken in een ontspannen sfeer tot 22u. In het weekend is er gratis kinderopvang en kan je Wonen dus makkelijk bezoeken met het hele gezin. De Nekkerhal is vlot te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Verder zijn ook alle voorzieningen aanwezig: ruime parking, twee cateringpunten, gratis wifi … Dankzij het beursplan en de exposantenlijst op de website bereid je je bezoek eenvoudig voor.

Download hier uw gratis toegangsticket voor Wonen 2020

De kaarten zijn geldig voor 1 of 2 personen op alle dagen van de beurs behalve op de zondagen.
Klik hier om uw gratis ticket online te bestellen

Meet the expert

Stel al je vragen tijdens een gratis adviessessie van zo’n 20 minuten. Maak een afspraak bij een van de adviseurs en krijg advies op maat. De adviseurs zijn specialist in badkamerrenovaties, houtgebruik, interieurinrichting …
De plaatsen zijn beperkt! Schrijf je in via www.wonen.eu.

Zondag 9 februari: Open-houtbouw-dag

Een week na Wonen kan je op zondag 9 februari op diverse plaatsen in Vlaanderen woningen en/of werven gaan bekijken. Je wordt er verwelkomd door specialisten in houtbouw en kan er terecht met al je vragen over bouwen met hout. De te bezoeken woningen van Livingwood, FDW Woningbouw, Arkana, 3Bouw, Dewaele, HR Bouw en Ecohuis vind je op www.wonen.eu.

Wonen 2019: Dé beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen

Praktische informatie

Waar en wanneer:
Nekkerhal – Brussels North, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen
Van zaterdag 26 januari tot en met zondag 3 februari 2019

Openingsuren:
Week: 13u – 18u00
Weekend: 11u – 18u00 (met gratis kinderopvang in het weekend)
Nocturne op vrijdag 31 januari van 13u – 22u00

Toegangsprijs:
Volwassenen: € 10 (€ 7 in VVK online)
Kinderen tot 12 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders)

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo