Isolatie

Win tot € 5000 isolatie voor uw woning tijdens Batibouw

Wie tijdens Batibouw naar de stand van Recticel Insulation komt, kan een wedstrijdformulier invullen en maakt kans om duurzame isolatie voor zijn/haar volledige woning te winnen voor een maximumbedrag van € 5000.

De winnaar ontvangt tot € 1000 voor elk van volgende isolatieproducten voor de woningbouw:
• Eurowall, de smalste spouwisolatie
• Powerroof, de isolatie voor hellende daken
• Eurofloor, het comfort van een geïsoleerde vloer
• Eurothane Bi-3, duurzame isolatie voor platte daken
• Eurothane G, de ideale binnenisolatie

Het deelnameformulier kan worden ingevuld op de stand van Recticel Insulation op Batibouw in paleis 4, stand 518 of kan vooraf worden gedownload op www.gratisisolatie.be en ingevuld worden meegebracht naar de stand.

Wie deelneemt aan de wedstrijd maakt niet alleen kans op gratis isolatie maar ontvangt op Batibouw ook de nieuwe woningbouwbrochure met informatie over alle duurzame isolatieoplossingen van Recticel Insulation.

Totale bescherming met de 5 topproducten van Recticel Insulation

Met de 5 topproducten van Recticel Insulation is een woning perfect geïsoleerd van onder tot boven, naadloos en zonder koudebruggen.
Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een woning die voldoet aan de EPB-norm, een lage energiewoning of zelfs een passiefhuis, Recticel Insulation heeft een duurzame isolatieoplossing in huis voor iedereen.

Op Batibouw kan je alle isolatieoplossingen van Recticel Insulation van naderbij bekijken. Hier toont Recticel Insulation ook het neusje van de zalm met de isolatie van een massief passiefhuis.