BIS 2018

Win toffe goodies en kortingsbonnen

  BE   8 oktober 2014 Bron: Bouw & Wonen
Win toffe goodies en kortingsbonnen
Een eigen huis bouwen of een bestaande woning renoveren, het zijn twee dingen waar bijna iedereen ooit mee te maken krijgt in zijn leven. En hoe je het ook draait of keert, tijdens zo’n bouw- of renovatieavontuur komen er heel wat zaken op je af. Om bouwlustigen een hart onder de riem te steken organiseert Bouw & Wonen daarom samen met vele andere partners een toffe wedstrijd!

Goedgevulde goodiebags vliegen de deur uit

Er valt deze herfst meer te rapen dan alleen bladeren en eikels! In samenwerking met Hetportaal.be en bis, dé bouwbeurs organiseert Bouw & Wonen namelijk een exclusieve wedstrijd waarbij je goedgevulde goodiebags kan winnen. Deze zitten bomvol goodies en kortingsbonnen van grote spelers uit de bouw- en renovatiewereld, waaronder Bouw & Wonen. Ben je benieuwd wát er exact in deze goodiebags zit? Aarzel dan niet en doe snel mee met deze actie! Op deze pagina ontdek je meer over hoe je kan deelnemen.

Een tof cadeau voor iedere bouwlustige

Gedurende 6 weken, van 1 september tot en met 12 oktober 2014, geven we wekelijks 25 goodiebags weg. Tijdens bis, dé bouwbeurs zullen dit er zelfs 50 per week zijn. Dat zijn maar liefst 200 goodiebags vol gadgets en kortingsbonnen! Daarenboven zijn deze goodiebags niet enkel ideaal voor wie gaat bouwen of verbouwen: ook voor wie graag bezig is met z'n interieur of z'n tuin is deze tas een perfect cadeau. Haast je dus als de bliksem naar de wedstrijdpagina en win, win, win!
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo