Algemeen

Win een onvergetelijk verblijf in het legendarische Icehotel

Het is er koud, poolijskoud! Maar het onthaal is er hartverwarmend! Het Icehotel in Zweden opent binnenkort weer zijn deuren. Automatische Besam-deuren. Ze houden de warmte binnen en de kou buiten … of is het omgekeerd? Hoe dan ook, één gelukkige winnaar kan het deze winter samen met de reisgezel van zijn keuze ter plaatse gaan uittesten. Niet bang van de kou? Neem dan snel deel aan de Icehotel-wedstrijd van Besam en ontdek in één moeite door de troeven van de Besam-website.

Eind vorig jaar lanceerde Besam zijn nieuwe website. Natuurlijk vindt de bezoeker er een volledig overzicht van alle producten, oplossingen op maat van diverse sectoren en een beschrijving van interessante projectcases. Extra aandacht is er voor Besam Automatically Green, met verwijzing naar duurzame referenties. Daar blijft het lang niet bij. Minder dan een jaar na de introductie van de nieuwe website stelde Besam vast dat zowel de downloadsectie als de videofilms erg populair zijn. Bovendien wordt ook van de mogelijkheid om online service-aanvragen voor interventies te doen, steeds vaker gebruik gemaakt.

Wie naar de nieuwe website van Besam surft, zal er echter geen aankondiging noch enige verwijzing naar de actuele Icehotel-wedstrijd terugvinden. En toch heeft de deelnemer de website broodnodig om de juiste antwoorden op de wedstrijdvragen te vinden! Hoe zit dat dan?

Besam stuurde onlangs een in het oog springende e-mail naar haar contacten: klanten, prospecties en zelfs relaties die ooit interesse toonden in een Besam-oplossing. Dat zijn heel veel adressen en … heel veel kansen om de hoofdprijs in de wacht te slepen! Want in die e-mail zit een wel erg interessante link: die naar de wedstrijdpagina met vijf vragen. De antwoorden vinden de deelnemers … op de website!

Benieuwd hoe het eruit ziet? Stuur een blanco mail naar icehotel@besam.be en u krijgt onmiddellijk een mailtje terug met de link naar de wedstrijd. Goede reis!
Build for Life