Nieuwbouw

Welkom op zondag 15 mei op de Open Wervendag

Open Wervendag is dé dag van de bouw. Een zondag waarop u samen met uw familie en vrienden echt iets unieks kunt beleven. Met Open Wervendag wil de Confederatie Bouw samen met haar toonaangevende bouwbedrijven de innovatieve kracht van de sector in de schijnwerpers zetten. De bouw als high- en greentech- sector die enorme kansen biedt aan al wie durft te kiezen voor een duurzame en groene toekomst.

De ruim 150 werven tonen de bouw in zijn diversiteit. Indrukwekkende GEN-infrastructuurwerken in hartje Brussel en Genval, in de Europese wijk, waterbouwwerken aan de oevers van de Maas, de nieuwe Liefkenshoekspoortunnel, omlegging van een gaspipeline, de bouw van de hoogste kantoortoren van Vlaanderen, de restauratie van een eeuwenoude kerk of de transformatie van een kasteel tot superdeluxe woonzorgapparthotel, of de meest uiteenlopende hoogstandjes van technologische vernieuwing bij de bouw van woonzorgcentra, administratieve gebouwen, een school of olympische multifunctionele sportcomplexen, energiezuinige woningbouw van passief tot houtskelet- en betonbouw, nooit geziene stadsvernieuwingsprojecten met aandacht voor wonen, mobiliteit, en duurzaamheid. En dit is nog maar een korte opsomming van wat u zondag op Open Wervendag kunt zien.

Welkom!

U en uw familie zijn van harte welkom bij de bouwbedrijven die u warm zullen onthalen... U krijgt demonstraties, persoonlijke toelichting, deskundige uitleg en een hapje/drankje en vaak randanimatie die er voor u een unieke en onvergetelijke zondaguitstap van maken. De bouwbedrijven koesteren immers hun vakmanschap en tonen met trots hun prachtige bouwprojecten. Zij vertellen u ook hoe boeiend het is om in de bouw te werken en waarom de sector nog steeds 20.000 nieuwe werknemers per jaar zoekt.

Open Wervendag - praktisch

Datum: zondag 15 mei van 10 tot 17u - vrij en gratis toegankelijk
Waar: 152 locaties verspreid over héél België
Wie: iedereen is welkom: groot en klein, jong en oud, ingenieur of architect, omwonende, toerist, familie, nieuwsgierige, student of bijna-afgestudeerde of werknemers op zoek naar een echte uitdagende, veelzijdige toekomst met werkzekerheid, medioren en senioren en hun familie, …
Waarom: omdat dit maar één keer per jaar kan, omdat dit uniek is, omdat dit na zondag
15 mei zo niet meer te zien zal zijn … omdat u dit moet zien om het te geloven.

De lijst met alle deelnemende werven van de toonaangevende bouwbedrijven en de randanimatie, activiteiten en jobaanbiedingen vindt u op www.openwervendag.be

Ook interessant