Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   10 september 2019 Bron: KMI Verstuur
Weersverwachting voor de komende dagen
Dinsdag 10 september krijgen we opklaringen en is het droog. In de loop van de dag neemt de bewolking toe en een lokaal buitje is niet helemaal uitgesloten. De maxima schommelen tussen 15 graden op de Hoge Venen en 21 graden in het westen. De wind is meestal zwak uit veranderlijke richtingen of uit het noorden.

Vanavond en vannacht blijft het droog en is het meestal licht bewolkt. Op het einde van de nacht komt er meer bewolking vanaf de kust en wat nevel is niet uitgesloten. De wind is eerst zwak uit veranderlijke richtingen, en wordt nadien meestal matig uit zuid tot zuidwest. De minima liggen tussen 2 graden op de Hoge Venen en 14 aan zee.

Woensdag is het eerst droog met brede opklaringen in het centrum en het oosten. In het westen van het land is het dan al bewolkt. De bewolking neemt verder toe in de rest van het land, gevolgd door lichte regen vanaf de kust. Maxima tussen 16 graden op de Hoge Venen en 20 graden in het centrum van het land. De wind is matig en aan zee vrij krachtig uit zuidwest.

Donderdag is het eerst zwaarbewolkt met kans op een bui in het centrum en het oosten van het land. In de loop van de dag wordt het droog met meer opklaringen vanuit het westen. 's Avonds neemt de bewolking opnieuw toe in het westen van het land. De maxima schommelen tussen 17 graden op de toppen van de Ardennen en 22 of 23 graden in het centrum. Matige wind uit zuidwest tot west.

Vrijdag trekt een storing door ons land van noordwest naar zuidoost met lichte regen of enkele buien. Achter de storing wordt het droog met geleidelijk breder wordende opklaringen vanaf de kust. De opklaringen bereiken pas het zuidoosten tegen de avond. De maxima schommelen rond 20 graden in het centrum van het land. De wind wordt matig uit het noorden.

Zaterdag blijft het droog en wordt het overwegend zonnig. De maxima schommelen tussen 17 en 21 graden.

Zondag blijft het droog en wordt het zonnig met maxima rond 23 graden in het centrum van het land.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo