Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag zijn er in de voormiddag nog enkele opklaringen mogelijk maar in de loop van de dag wordt het zwaarbewolkt. Geleidelijk verwachten we ook buien vanaf de Franse grens. Vooral in de namiddag en vanavond verwachten we intense buien, vergezeld van onweer en mogelijk ook van hagel en windstoten. De maxima liggen tussen 15 en 17 graden in de Ardennen en aan de kust en tussen 16 en 19 graden elders.

Vanavond vallen er lokaal nog felle (onweers)buien. Vannacht wordt het geleidelijk droger maar op het einde van de nacht kunnen nieuwe buien de kust bereiken.

Zaterdag is het gedeeltelijk bewolkt en blijft de kans op enkele buien bestaan. De maxima schommelen tussen 16 en 20 graden. Zondag is het eerst nog droog met brede opklaringen. Nadien neemt de bewolking toe en stijgt de kans op wat lichte regen. Ook maandag verwachten we veel wolkenvelden en valt er soms (lichte) regen.

Dinsdag is het opnieuw droog met opklaringen. Zondag ligt het kwik tussen 18 en 22 graden, vanaf maandag wordt het opnieuw wat frisser.



Build for Life