Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag zijn er eerst brede opklaringen. Geleidelijk vormen er zich opnieuw stapelwolken en kunnen er hier en daar enkele lichte buien vallen. De maxima schommelen tussen 14 graden in de Hoge Ardennen en 20 graden in de Kempen. Er waait een matige wind uit zuidwest tot west.

Vanavond is het eerst droog en blijft het wisselend bewolkt. In de loop van de nacht komt er meer bewolking vanuit het zuidwesten en is er ook al een kans op een bui nabij de Franse grens. De minima liggen tussen 7 en 10 graden. De wind is zwak uit veranderlijke richtingen.

Vrijdag wordt het wisselvallig en is er vrij veel bewolking met buien die in de loop van de dag talrijker en intenser worden. Vooral 's avonds en 's nachts is daarbij ook een donderslag mogelijk Zaterdag zijn er nog enkele buien mogelijk maar in de loop van de namiddag lijkt het droger te worden met meer zon. Zondag is het bewolkt met af en toe zon en blijft het droog. Maandag vergroot opnieuw de kans op neerslag.

Vrijdag en zondag schommelen de maxima tussen 15 graden in de Ardennen en 19 of 20 graden elders. Zaterdag is het wat koeler. Maandag halen we mogelijk opnieuw de 20 graden in het centrum.



Build for Life