Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag krijgen we wisselvallig weer met buienlijnen die vanaf de kust over het land trekken richting Ardennen. In de loop van de namiddag wordt het droger in het westen van het land met meer opklaringen. De maxima liggen tussen 12 en 17 graden in het centrum van het land. De wind waait meestal matig uit west tot noordwest.

Vanavond zijn er nog enkele lokale buien mogelijk. Later vannacht wordt het overal droog met bredere opkla- ringen. De minima liggen tussen 4 graden in de Hoge Venen en 10 graden aan zee.

Zaterdag zijn er bewolkte perioden met vooral in het noorden van het land kans op enkele buitjes. Zondag is het meestal droog met afwisselend opkla- ringen en wolkenvelden. Zaterdag liggen de maxima rond 17 of 18 graden in het centrum. Zondag wordt het iets zachter met maxima rond 21 graden.

Maandag bepaalt warme lucht ons weer; het is eerst zonnig met maxima rond 28 graden in het centrum. In de namiddag en de nacht van maandag op dinsdag trekt een onweerachtige buienzone over ons land. Dinsdag wordt het droger, maar frisser met maxima rond 19 of 20 graden.



Build for Life