Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het wisselend bewolkt en kan er hier en daar een buitje vallen, vooral in het noorden en oosten van het land. In de namiddag wordt het droog en zonniger vanaf de kust. Het blijft vrij zacht met maxima van 15 graden op Ardense hoogten, rond 17 graden aan zee en van 18 tot 20 graden in de meeste andere streken.

Deze avond en nacht is het droog en fris. Het wordt lichtbewolkt tot helder. Hier en daar kan er nevel gevormd worden. De minima liggen tussen 2 graden in de Hoge Venen en 9 graden aan zee.

Morgen vrijdag is het zacht en rustig. De dag begint overal zonnig maar in de noordelijke helft van het land kan de bewolking tijdelijk toenemen met een kleine kans op een spatje regen. De maxima liggen tussen 15 en 22 graden.

Tijdens het weekend en begin volgende week wordt het wisselvallig en een pak frisser. De bewolking neemt toe en we krijgen regelmatig perioden met buien. Daarbij is er vooral zondag en maandag kans op onweer. De maxima schommelen zaterdag tussen 13 en 18 graden. Zondag halen we nog slechts 8 tot 10 in de Ardennen en 13 tot 15 graden in de andere streken.



Build for Life