Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Het is meestal zonnig met hoge sluierwolken. In de loop van de namiddag komt er geleidelijk wat meer bewolking in het noorden van het land. De maxima schommelen rond 13 graden aan zee en liggen tussen 15 en 18 graden in het binnenland. De wind waait zwak tot soms matig uit noordelijke richtingen en eerder uit west tot noordwest ten zuiden van Samber en Maas.

Vanavond en vannacht wisselen opklaringen en wolken af. Het wordt nevelig en plaatselijk kan er ook mist gevormd worden. De minima schommelen tussen 1 en 5 graden.

Zaterdagochtend hangt er eerst op veel plaatsen ochtendnevel. Vanuit het noorden neemt de bewolking geleidelijk toe en plaatselijk kan er een spat regen vallen maar het blijft grotendeels toch droog. De maxima schommelen tussen 9 en 15 graden

Zondag wordt het opnieuw mooi of vrij mooi al moeten we in het zuiden nog rekening houden me meer bewolking en een kleine kans op een bui. De temperaturen stijgen opnieuw naar waarden tussen 12 en 15 graden. Ook maandag is het rustig en mooi met temperaturen tot 15 graden. Dinsdag komt er geleidelijk meer bewolking.


Build for Life