Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het in de noordwestelijke landshelft eerst meestal zwaarbewolkt met soms wat lichte regen en blijft het elders droog met wolken en opklaringen. Na de middag wordt het net omgekeerd. Het blijft vrij zacht met maxima tussen 7 graden in de hoge Ardennen en 9 of 10 graden elders. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit zuidwest tot west, met rukwinden tot 50 km/u.

Vanavond verlaat de lichte neerslag het zuidoosten. Tijdens de nacht is het meestal droog met opklaringen en wolkenvelden. In het zuidoosten blijft het meestal zwaarbewolkt. De minima variëren van 0 tot 5 graden.

Donderdag is het meestal zwaarbewolkt en kan lokaal wat lichte regen voorkomen. Enkele lokale en tijdelijke opklaringen zijn mogelijk. De maxima liggen tussen 6 en 11 graden. De wind waait vrij krachtig en aan zee krachtig uit zuidwest.

Vrijdag en zaterdag wisselen opkla- ringen en wolken af. Zondag hangen er veel wolken is er een kleine kans op neerslag. Tijdens het weekend wordt het zeer zacht met plaatselijk maxima tot 14 of 15 graden.


Build for Life