Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het opnieuw grijs en nevelig met vanochtend over het oosten soms dichte mistbanken. Af en toe kan er nog wat motregen of lichte regen vallen maar meestal blijft het toch droog. De zachte maxima schommelen tussen 5 graden in de Hoge Venen en 8 tot 11 graden in de andere streken. De wind waait zwak tot matig uit zuidwest.

Vanavond en tijdens het begin van volgende nacht blijft het zwaarbewolkt met soms wat motregen maar dikwijls is het droog. Tijdens het tweede deel van de nacht bereikt een regenzone de kust en het westen van het land. De minima liggen tussen 2 en 7 graden.

Zaterdag trekt een actieve regenzone langzaam vanaf het westen door ons land. Mogelijk blijft het over het oosten nog meestal droog tot de middag of de namiddag. De maxima schommelen tussen 4 en 9 graden.
Zondag wordt een wisselvallige dag met (fikse) buien die op de hoogten een winters karakter kunnen aannemen. De maxima schommelen tussen 3 en 8 graden.

Begin volgende week wordt het meestal droog met meer opklaringen. Het wordt ook kouder met maxima tussen 2 en 5 graden. Er dient ook opnieuw rekening gehouden te worden met nachtvorst.


Build for Life