Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag blijft het droog en lijkt het toch overwegend zwaarbewolkt en grijs te blijven met hier en daar ook nevel. De temperaturen blijven bijgevolg steken tussen 1 en 4 graden. Het is niet uitgesloten dat de zon door het wolkendek komt priemen. In dat geval wordt het enkele graadjes warmer. De wind waait zwak uit oostelijke of veranderlijke richtingen.

Vanavond en vannacht blijft het zwaar bewolkt en nevelig. Lokaal kan het wolkendek openbreken en is er kans op mistvorming. De minima liggen tussen 0 en 2 graden.

Zaterdag neemt de bewolking toe vanuit het westen, met vooral 's namiddags soms lichte regen. Ook zondagvoormiddag kan er nog wat regen vallen, vooral in het oosten. In de loop van de dag wordt het droger maar het blijft overwegend zwaarbewolkt.

Maandag begint droog met opklaringen maar later op de dag wordt het waarschijnlijk opnieuw regenachtig. Tijdens heel deze periode blijft het vrij zacht met overdag maxima tussen 5 en 9 graden. Ook 's nachts blijven de temperaturen boven het vriespunt.


Build for Life