Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Voor de middag is het nog vrijwel overal droog maar gedeeltelijk tot zwaarbewolkt. Na de middag trekt een regenzone over het land waarbij vooral over het westen en het noorden neerslag kan vallen. Het blijft vrij zacht met temperaturen 7 tot 11 graden. De wind waait matig en aan zee later soms vrij krachtig uit zuid tot zuid-zuidwest. Rukwinden rond 50 km/u.
Vanavond gaat het overal regenen en ook vannacht blijft het zwaarbewolkt tot betrokken met nog perioden met regen. De wind waait matig en soms nog vrij krachtig en ruimt naar zuidwest tot west-zuidwest. Nog altijd zacht.

Vrijdag blijft een storing boven ons land haperen en valt er soms wat regen. Het blijft zacht met maxima rond 10 graden.
Zaterdag verwachten we nog steeds veel wolken met aanvankelijk lichte regen. In de loop van de namiddag wordt het droog. De maxima situeren zich rond 10 of 11 graden. Zondag zijn er opklaringen maar is het minder zacht met maxima rond 7 à 8 graden. Ten zuiden van Samber en Maas is er lichte nachtvorst.

Maandag vergroot de kans op wat regen vanaf het westen. De temperaturen veranderen weinig.


Build for Life