Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag krijgen we nog brede opklaringen, vooral in de Kempen en de noordoostelijke helft van het land. Vanuit het zuidwesten komt er geleidelijk meer lage bewolking die daar lang kan blijven hangen maar in de namiddag zijn daar opnieuw enkele opklaringen mogelijk. Het blijft overal droog. Maxima van 5 tot 8 graden maar in gebieden waar de zon vlugger doorbreekt kan het rond 10 graden worden.

Vanavond en vannacht blijft het overal droog. Er komen opklaringen voor maar in de loop van de nacht worden er geleidelijk meer wolken gevormd.

Morgen neemt de bewolking toe en in de loop van de voormiddag gaat het geleidelijk regenen vanuit het westen. Vrijdag blijft het zacht en rustig maar dikwijls zwaarbewolkt en het zou meestal droog moeten blijven. De temperaturen stijgen overdag naar waarden rond of net boven 10 graden.

Tijdens het weekend is het bewolkt met opklaringen en blijft het waarschijnlijk ook meestal droog. Het blijft zacht. Vanaf maandag wordt het stilaan iets frisser met maxima rond 7 graden in het midden van het land.


Build for Life