Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
We krijgen vandaag zacht en droog weer met geleidelijk brede opklaringen in het westen en het centrum van het land. In het zuidoostelijke helft van het land hangt er aanvankelijk vrij veel bewolking en kan er nog plaatselijk wat lichte (aanvriezende) regen vallen. Maxima van 3 of 4 graden in de Ardennen en 7 of 8 graden in Vlaanderen.

Deze avond en nacht komen er meer wolken maar blijft het overwegend droog. In de Ardennen kan het nog licht vriezen. Elders liggen de minima tussen 1 en 4 graden. De wind wakkert aan naar vrij krachtig in het binnenland en naar krachtig aan zee.

De komende dagen wordt het wisselvallig en erg zacht met af en toe wat lichte neerslag. Vrijdag trekt de wind aan en wordt krachtig, aan zee zelfs zeer krachtig. Er is veel bewolking waaruit af en toe wat lichte regen kan vallen. De maxima liggen tussen 4 graden in de Ardennen en 9 of 10 graden in Vlaanderen.

Ook zaterdag blijft het erg winderig. Af en toe krijgen we zon en het blijft overdag droog. De temperaturen halen waarden rond 12 graden. Zondag en maandag neemt de wind iets in kracht af. Het blijft zacht met maxima in de buurt van 10 graden maar er kan af en toe wat regen vallen.


Build for Life