Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het vaak nog zonnig in de Ardennen en in Belgische Lotharingen. Elders is het nevelig en meestal zwaarbewolkt met veel lage wolken. Hier en daar kan er wat aanvriezende ochtendmist hangen. Lokaal kan er eventueel ook wat motsneeuw vallen. De maxima liggen tussen -1 en +1 graad. De wind waait meestal zwak uit noordoostelijke richtingen.

Volgende nacht blijft het overwegend zwaarbewolkt met veel lage wolken. Over het zuidoosten zijn er nog steeds brede opklaringen. Er is vorming van nevel en aanvriezende mist. De minima schommelen tussen -1 en -11 graden.

Dinsdag is het koud met nevel, (aanvriezende) mist en vaak lage wolken. In de loop van de dag neemt de bewolking vanuit het westen toe en kan er 's avonds wat lichte neerslag vallen. Woensdag is het bewolkt maar overwegend droog. Dinsdag en woensdag schommelen de maxima in vele streken rond 3 graden.

Donderdag en vrijdag blijft het vaak wisselend tot zwaarbewolkt met soms perioden van wat regen of motregen. Geleidelijk neemt de windkracht toe. Vrijdag klimt het kwik naar 7 of 8 graden in het centrum.


Build for Life