Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag blijft het zwaarbewolkt tot betrokken. Het blijft nagenoeg de hele dag regenen. Het is zeer zacht met maxima tussen 9 en 12 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig, uit westzuidwest, met rukwinden van 65 à 70 km/u.

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt met eerst nog regen; later komen er drogere perioden, vooral in de zuidelijke helft van het land. De minima variëren van 7 graden in Hoog-België tot 10 graden elders. De wind blijft meestal vrij krachtig en aan zee krachtig uit zuidwest.

Vrijdag krijgen we een grijze en regenachtige dag met nu en dan wat motregen, vooral in de Ardennen. In de loop van de namiddag en avond trekt een storing van west naar oost over het land met meer regen.

Zaterdag en zondag is het vaak droog met afwisselend opklaringen en wolkenvelden. Zondagnacht of maandag bereikt een storing ons land vanaf Britse Eilanden. In het westen wordt het in de loop van maandag droog terwijl het in de Ardennen wel eens de ganse dag zou kunnen regenen. Gedurende de ganse periode is het zeer zacht met maxima rond 10 graden.


Build for Life