Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het zonnig met velden van hoge bewolking. Geleidelijk verschijnen er ook meer stapelwolken. Het wordt warm met maxima rond 27 graden aan zee en in de Hoge Venen en rond 31 graden in het centrum. In de Kempen kan het kwik stijgen tot rond 33 graden. De wind waait zwak of soms matig uit zuid tot zuidwest. Aan zee ruimt de wind naar noordwest tot noord.

Vanavond en vannacht blijft het droog en warm, met minima tussen 16 graden in de Ardennen en 20 tot 21 graden in het centrum. De wind waait zwak of soms matig uit zuid tot zuidoost.

Morgen wordt het zeer warm met maxima tot 33 graden in het centrum en plaatselijk tot 35 graden in de Kempen. 's Namiddags wordt het zwoel en 's avonds bereiken onweersbuien ons land.

Zaterdag is het meestal wisselvallig met buien en onweer. Het wordt iets minder warm met maxima tussen 29 en 31 graden in het grootste deel van het land. Aan de kust is het wat koeler met maxima rond 22 graden. Zondag is het droog met wolkenvelden en zonnige perioden. De maxima liggen tussen 20 en 26 graden. Maandag is er meer bewolking en kans op een bui. De maxima liggen tussen 19 en 23 graden.


Build for Life