Interieur

Vorstelijke nachtrust tot in lengte van jaren

Puur natuur, meer dan 100 jaar vakmanschap met maatwerk voor de hedendaagse mens. De combinatie van deze factoren heet Kuperus. Een puur Nederlands kwaliteitsproduct gemaakt om met open ogen van te dromen. Of om prinsheerlijk in te slapen.

Diep in landelijk Twente worden bedden nog handgemaakt. Alleen puur natuurlijke materialen zoals paardenhaar, gekaarde katoen en zuiver wol worden daarvoor gebruikt. Elk bed wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de toekomstige eigenaar. Hier is elke klant koning.

Ambachtelijk vakmanschap

Kuperus maakt bedden met oog voor mens én milieu. Een goede nachtrust is een must, maar wie weet dat Kuperusbedden met milieuvriendelijke producten werden gemaakt, kan pas echt op beide oren slapen. Natuurlijke materialen en puur ambachtswerk staan daarvoor garant. En een degelijke nachtrust in een degelijk bed is de basis voor een optimale productiviteit overdag. En wie voor het slapengaan ook nog wat wil dagdromen, kiest voor een bed dat helemaal past bij eigen idee en inrichting. De Kuperusbedden kunnen met een keur aan stoffen en leersoorten worden bekleed. Kwestie van kunnen kiezen. Of van zelf aanleveren, want ook dat is mogelijk.

Durver of dromer

Durvers wijken af in kleur en kiezen voor warm oranje, butterscotch of warm rood. Landelijke types kiezen voor blauw, bordeauxrood of zachte bruintinten. En voor wie houdt van het buitengevoel, kiest voor een bed in mooie groentinten. Lichtgrijs met pasteltinten is voor de dromers onder ons. Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen combinatie, de setting voor het juweel waar het eigenlijk om draait: het handgemaakte binnenwerk van het handgemaakte Kuperus slaapsysteem.

Opbouw bed en matras

Er zijn vier uitvoeringen. De basis bestaat uit een degelijk massiefhouten frame, vervaardigd van de hoogste kwaliteit langzaam groeiend grenen, met maar liefst 25 jaar garantie op veer- en framebreuk. Op dit frame bevinden zich 2 lagen veren. De onderste laag zijn bonellveren. Gescheiden door een jute drukverdeler volgen de pocketveren. Deze zijn leverbaar in soft, medium, firm en extra firm. De toplaag bestaat uit hoogwaardig zuiver paardenhaar met daarop gekaarde katoen. Op de box volgt de keuze tussen drie topmatrassen: met een kern van paardenhaar, een kern van minipocketveertjes of een kern van natuurlatex in soft, medium, firm of extra firm. De kern wordt afgedekt met paardenhaar en katoen. Superdeluxe en daarmee het paradepaardje uit de Kuperusstal is een bed dat bestaat uit een box, een losse matras met als kern pocketveren van 18 cm en daarop een topmatras naar keuze. Mede door die extreem lange pocketveer is dit slaapsysteem ongekend comfortabel. De afwerking is, karakteristiek voor Kuperus, van 100% natuurlijk paardenhaar en gekaarde katoen. Extra is de zuiver wollen tussenlaag, tussen box en matras die zo zacht en dik is dat elke nacht borg staat voor het optimale ‘nestgevoel’.

Advies verkoopprijs: Kuperus 2-persoons slaapsystemen zijn te koop vanaf € 4.200,00.