Verfkleuren kiezen wordt nu wel heel eenvoudig

  BE   18 juli 2012 Bron: exit-c
Met Mona Colours biedt het Gentse bedrijf Libert Paints de consument én de professional, een totaalconcept, dat de kleurenkeuze voor het interieur eenvoudig, efficiënt en vooral visueel maakt. Met een aantal handige tools, de Mona kleurencollectie en een nieuw verfgamma wil het Mona concept tegemoet komen aan de noden van al wie bezig is met (re)styling van het interieur. Libert Paints zorgt bovendien met de introductie van digitale visualisatie in het kleurkeuzeproces voor een absolute primeur.

De Mona Colours App (te downloaden op je iPhone of iPad via iTunes) is een applicatie die je toelaat een zelf genomen interieurfoto onmiddellijk in te kleuren en zo in een oogwenk een indruk te krijgen van het resultaat. Kleuren kies je uit de 750 tellende Mona Colours Collection. Maar met de Mona Favourites kan het evenwel eenvoudiger: dat zijn 10 harmonieuze en frisse kleurencombinaties samengesteld door de Mona kleurconsulentes.

Geen ton-sur-ton maar wel combinaties met pit en ietwat contrast: zachte hoofdtinten komen naast heldere accenten te staan. Het digitaal inkleuren laat je toe grenzeloos te experimenteren, kleurstellingen visueel uit te proberen en te komen tot je hoogstpersoonlijke kleurencombinatie. Zo steek je on-the-fly eender welk interieur in een nieuw kleedje. Inspiratie kan je opdoen in hetMona Moodbook dat de Favourites brengt met sfeerfoto’s en kleurechte verfstalen.

Geen iPhone of iPad? Dan kan je op de Shop Displays (touch screen) bij Mona Interieur- en decoratiezaken ook het effect van kleuren evalueren op vaste interieurfoto’s dankzij de Mona Colour Wizard. Die is eveneens beschikbaar op de website.

Eens beslist, helpt de online verfcalculator je om uit te rekenen hoeveel potten je nodig hebt van de watergedragen Mona verven (3 binnenmuurverven, 3 houtlakken en 1 gevelverf) en dan rest alleen nog het schilderen zelf. Kortom, Mona Colours staat voor een geïntegreerd concept dat je inspireert, laat experimenteren en begeleidt in het moeilijke kleurkeuzeproces zonder sturend te zijn, met kleuren en kleurcombinaties die met zorg en gevoel voor raffinement zijn samengesteld.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo