Bedrijfsnieuws

Veiligheid en comfort in openbare ruimten

Verkeersveiligheid wordt steeds belangrijker in de huidige samenleving. Niet alleen de autosnelwegen slibben jaar na jaar meer dicht. Ook in de binnenstad groeit het mobiliteitsprobleem. Met belangrijke gevolgen voor oa het openbare vervoer en hulpdiensten. Shoppingsteden creëren ook graag autoluwe voetgangerszones die tijdens bepaalde uren toch toegangkelijk moeten zijn voor het laden en lossen.

Steden en gemeenten zijn voortdurend op zoek naar gepaste oplossingen voor het verlenen van (beperkte) toegang van “bevoorrechte” voertuigen. Een vlotte doorgang voor bvb stadsbussen en ziekenwagens wordt steeds moeilijker en dus dringen zich alternatieve oplossingen op.

De firma Lowist Toegangsbeheer heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in alle vormen van toegangsbeheer en toegangscontrole. Of het nu gaat om de installatie van verzinkbare palen, ook wel verdwijnpalen of automatische palen genoemd, of om de installatie van slagbomen, samen met de opdrachtgever wordt er naar de optimale oplossing gezocht. Zo adviseert Lowist Toegangsbeheer steden en gemeenten op gebied van verkeerscirculatie en optimale inplanting van het toegangssysteem voor een zo vlot en veilig mogelijk verkeer.

Zaakvoerder Mathie Lowist: “Omdat we al een jarenlange ervaring hebben als vaste toeleverancier, beschikken we over een ruime referentielijst van tevreden klanten, zowel bij lokale overheden als infrastructuur- en wegeniswerkers en de industrie.
Deze opgebouwde expertise van ons team in de installatie van kwalitatief hoogstaande verzinkbare palen/ verdwijnpalen, slagbomen en andere systemen van toegangsbeheer zorgt ervoor dat er efficiënt en met kennis van zaken gewerkt wordt aan de verkeersveiligheid en mobiliteit. Immers, voor het verbeteren en in stand houden van de verkeersveiligheid in en rond openbaar vervoer is praktijkgerichte kennis van primordiaal belang.” “Voor ieder project denken we mee, bieden we op maat gemaakte oplossingen en kan de klant rekenen op een uitstekende service, ook na installatie. Een absolute meerwaarde voor onze klanten!” aldus Lowist.

Daarbuiten legt Lowist zich eveneens toe op andere vormen van toegangsbeheer, gaande van poortautomatisatie tot de totale toegangscontrole-systemen.

Kortom, voor ieder mobiliteits- of toegangsprobleem wordt de gepaste oplossing gevonden.

Lowist Toegangsbeheer nodigt u graag uit op hun stand tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 10 en 11 maart in de Nekkerhal te Mechelen.
Build for Life