Algemeen

VCB brengt tweedaags aan Hettich en MKM

Op 27 en 28 oktober vond een interessant fabrieksbezoek plaats aan de firma’s Hettich International en MKM International. Dit tweedaagse bezoek was een organisatie van de Confederatie Bouw – Vlaamse Schrijnwerkers en bracht een 50-tal leden (een bus vol) naar het plaatsje Vlotho in Duitsland.

Sinds tientallen jaren ontwikkelt, produceert en verkoopt Hettich met veel succes techniek voor meubels. Het Hettich-aanbod bestaat uit scharnieren, schuifl adesystemen en geleiders, schuif- en vouwdeur-mechanismen, verbindingsbeslagen en complete beslagsystemen. Wij bezochten Hettich Furntech in Vlotho, een logistiek centrum van 15.000 m², met onder meer het Automatische Kast Lagersysteem (AKL), waar acht bestellingen gelijktijdig kunnen afgewerkt worden. Ons bezoek aan de productie-unit in Kirchlegnren van de Innotechschuifl aden en Quadrogeleiders was zonder meer boeiend. MKM Machinebau (Constant Philips) is gespecialiseerd in CNC Bewerkingscenters op maat of standaard voor hout, kunststof en de non-fero-industrie.

Het gamma van MKM bestaat uit bewerkingscenters en productiestraten in verschillende uitvoeringen voor de trappenindustrie, de productie van deuren en rondboog ramen, de meubelindustrie, de keuken- en interieurbouw.

Hierbij heeft MKM Machinebau zich gespecialiseerd in het overdragen van de wensen van de klanten in een machine concept waarbij de bedieningsvriendelijkheid altijd op de eerste plaats komt.
Build for Life