Duurzaam Bouwen

Unieke lancering van de Smartflower

Smartflower is het eerste all-in-one plug & play zonnepanelen systeem ter wereld dat behalve een tijdloos design ook een intelligente high-end-techniek te bieden heeft. Deze Smartflower is moeiteloos en eenvoudig te bedienen en kan geplaatst worden in de tuin en levert genoeg stroom om een huishouden een jaar lang te voorzien van stroom. In het weekend van 21, 22 en 23 maart wordt deze voor het eerst gepresenteerd aan de Nederlandse consument op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs Utrecht.

Dit is de beurs voor iedere consument met bouw-, verbouw- en inrichtingsplannen. De bezoeker krijgt een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het maken van keuzes. En dit gebeurt niet zomaar, drie primeurs maken onderdeel uit van de bijna 200 geselecteerde bedrijven op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.

Domotica primeur

Smart Living Experience, onder leiding van tv-presentator Rudirick de Jong, introduceert tijdens het beursweekend het nieuwe Electro Styling concept, toegepast in een nagebouwde woningen van in totaal 100 m2. Electro Styling maakt smart living nu bereikbaar voor iedereen. Het slim combineren van verlichting, video, audio, computer- en mobiele technologie, huishoudelektronica, domotica en beveiliging met interieurstyling zorgt voor meer gebruiksgemak en laat technologie echt werken. De Electro Stylist geeft deskundig advies om huizen slimmer, zuiniger en makkelijker te maken.

Ook interessant