Interieur

Tegelvloer altijd vlak met eenvoudig innovatief systeem

Met het Tuscan Leveling Sytem® (TLS) legt de tegelzetter altijd een egaal vlakke tegelvloer. Tijdens de aanleg kunnen tegels niet meer verzakken of verschuiven door onder de tegelrand geschoven kunststof houders waar hoedjes op worden geplaatst. Door de hoedjes aan te spannen komt de gehele vloer op gelijke hoogte. TLS is een innovatief gepatenteerd systeem dat nieuw is op de Belgische markt.

TLS bestaat uit twee onderdelen: houders (‘straps’) en hoedjes (‘caps’). Afhankelijk van de tegelgrootte worden per tegelzijde minimaal twee straps en caps geplaatst, op 20 tot 25 cm uit elkaar en op minimaal vier cm van de hoek. De TLS-cap wordt met een pistool op spanning gebracht en aangetrokken, door iedere volgende tegel op gelijke hoogte te brengen met de vorige. Het pistool wordt ook gebruikt om het systeem te verwijderen als de lijm of de cement droog is. De houder breekt aan de onderkant af door het pistool op de hoed te plaatsen en aan te trekken. Deze komt los zonder de tegel te beschadigen. De caps kunnen circa 25 keer worden hergebruikt.

Gepatenteerd systeem

TLS is een innovatief gepatenteerd systeem dat nieuw is op de Belgische markt. Het is snel te installeren en eenvoudig aan te leren. Een vlakke vloer voorkomt bovendien kostbare tijd aan reparaties en/of klachten.