Interieur

Studiedag Shaping Light op woensdag 4 mei 2011

Solid state lighting (SSL) is in volle ontwikkeling. De enorme verbetering in kwaliteit en performance van de LED-technologie de afgelopen 2 jaar is daar een goed voorbeeld van. OLED-techniek is dan ook niet voor niks het onderwerp van een TETRA-onderzoek dat in januari door Howest in samenwerking met 10 partners uit de industrie is gestart. Het onderzoeksteam van Howest Industrial Design Center dat zich specialiseert in lichttechnologie, verwelkomt op 4 mei acht experts ter zake.

Naast SLL komen ook innovatieve productontwikkeling en de relatie tussen mens en licht aan bod. Ook vormgeving (design) speelt een grote rol. Bedrijven, architecten en ontwerpers – niemand minder dan Mark Ridler (UK) en Nacho Carbonell (ES) – laten u zien op welke creatieve manier zij gebruik maken van zowel conventionele als nieuwe technologie

Gedurende de hele dag exposeren en demonstreren bedrijven hun producten en/of diensten.

De studiedag “Shaping light 2011” is een organisatie van Howest - Industrial Design Center in samenwerking met Creative City Challenge.

De studiedag vindt plaats op woensdag 4 mei 2011 in het Industrial Design Center van Howest, Marksesteenweg 58 in Kortrijk. Het programma en alle praktische details vindt u op www.howest.be/shapinglight2011.