Bedrijfsnieuws

Strategische samenwerking Hama en Nemaco

De meer dan 40 jaar oude Hengelose fabrikant van afbouwmachines Hama tekende per 1 maart een strategische samenwerking met serviceorganisatie Nemaco uit Nijverdal. Nemaco verzorgt de volledige verkoop en service op alle Hama spuit- en spackmachines door heel Nederland. Vanaf 1 maart zijn de beste machines in de branche landelijk verkrijgbaar en voorzien van de best verkrijgbare service.

Klant beter bedient

Vele professionals in de afbouw kiezen al jarenlang voor de kwaliteitsmachines van Hama. Voor het spuiten van grote en kleine oppervlakken wanden en plafonds met diverse soorten spacks en sierpleister.
Nemaco kent een landelijk dekkende verkoop- en serviceorganisatie voor machines in de afbouw. Met specialisten opgeleid voor de Hama machines verzorgt zij vanaf 1 maart de verkoop en professionele services. Levering, reparatie en onderhoud, door heel Nederland. Voor de klanten betekent de samenwerking met Nemaco een snellere service waardoor, in geval van storing of onderhoud, een machine slechts voor korte duur buiten gebruik is. Dat bespaart kosten wat in deze moeilijke tijden in de bouw een aangename verwelkoming is.

Duidelijk zichtbaar

Om de strategische samenwerking te onderstrepen vindt de verkoop en service plaats onder het nieuwe Hama-Nemaco logo. De servicebusjes worden voorzien van dit logo zodat het voor de klant direct duidelijk is. Het spreekt voor zicht dat Nemaco uitsluitend originele Hama reservedelen gebruikt waardoor de garantie op reparatie gedekt is. Dit waarborgt de hoge kwaliteit van de machines en de samenwerking. Beide partners zijn overtuigd van het succes en het voordeel voor de klant.

Uitleen en verhuur

Nieuw in de serviceorganisatie is de beschikbaarheid van uitleenmachines. Zelfs in het zeldzame geval dat een spuitmachine meer onderhoud of reparatietijd nodig heeft werkt het bouwbedrijf gewoon door met een uitleenmachine. Nemaco zorgt voor de landelijke beschikbaarheid, ook voor de verhuur. Daarnaast richt Nemaco landelijk een aantal showrooms in waar deskundig opgeleid personeel alles kan vertellen over de voordelen van de Hama kwaliteitsmachines en bijpassende service. De strategische samenwerking is daarmee, naast de verkoop, niet alleen gericht op service, maar gelijk servicegericht.

Een aanspreekpunt

Klanten kunnen als vanouds terecht bij Hama-Nemaco, voor verkoop en service. De klant houdt slechts één aanspreekpunt wat de afhandeling van serviceverzoeken eenvoudig houdt. Het klantgemak staat bij deze strategische samenwerking voorop. Datzelfde geldt voor de servicecontracten. De klant sluit het servicecontract als een exclusief Hama servicecontract en kan blijven vertrouwen op de uitstekende service en garantieafhandeling. Vanaf 1 maart landelijk dekkend met de Nemaco onderhoudskwaliteiten. Meer informatie op www.hama.nl en www.nemaco.nl.
Build for Life