Vloerbekleding

Santana introduceert trendy aardse tinten voor de winter

Exotische kleuren, aardse tinten, trendy tegelontwerpen: dat is de rode draad doorheen de nieuwe collectie kurken vloer- en wandtegels van Santana. Letterlijk, zo blijkt, want rood en rood-bruin zijn de hoofdschakeringen in de Santana Collectie 2009 die veel rust en warmte uitstraalt. Geen overbodige luxe nu de koude winterdagen voor de deur staan. Tijdens de weekends van 22/23 en 29/30 november zal het grote publiek kunnen kennismaken met de Santana Collectie 2009. Voor de gelegenheid zullen de 12 Santana-vestigingen dan ook uitzonderlijk op zondag open zijn. Bovendien kunnen de klanten tot eind november genieten van een speciale lanceringsprijs.

Warm en exotisch
De Collectie 2009 omvat 4 nieuwe kurken vloertegels (Conrad, Argentina, Oase, en Culture) en 7 nieuwe kurken wandtegels (Brindisi, Condor, Verde, Fuente, Nomade, Banderas en Cosmos). Inspirerende ontwerpen waarmee Santana duidelijk de exotische toer op gaat en inspeelt op de vraag naar trendy design. Bovendien is het gamma wandtegels beschikbaar in 8 nieuwe motieven, hetgeen betekent dat de tegels voorzien zijn van gefreesde horizontale of verticale lijnpatronen. Ten slotte introduceert Santana met de Collectie 2009 ook nieuwe schakeringen voor haar kurken plinten om beter aan te sluiten bij het nieuwe kleurenpalet en voor een nog mooiere totaalafwerking.

Hoewel kurkvloeren en -wanden vooral populair zijn in de slaap- en badkamer opteren klanten steeds vaker voor kurk als aankleding van traphallen of om aparte accenten te leggen in de woonkamer of andere vertrekken. Vandaar dat Santana voor deze winter in haar nieuwe collectie warme en trendy kleuren en ontwerpen op de markt brengt, die de oorspronkelijke kurktekening extra accentueren. Dankzij de door Santana ontwikkelde artisanale kleur- en productietechniek blijven de nuances die in onbewerkte kurkvellen aanwezig zijn immers behouden. Het effect ervan wordt nog versterkt door het gebruik van natuurlijke en aardse tinten.

Ongelooflijk maar kurk
Toonzaalbezoekers zijn vaak echt verrast door de schoonheid en het aparte karakter van de kurkvloeren en -wanden en kunnen vaak nauwelijks geloven dat het wel degelijk om kurk gaat. Dankzij de exclusieve ontwerpen van de eigen interieurdesigners en de artisanale productietechniek toont de Collectie 2009 andermaal aan waarom Santana Europa's grootste kurkspecialist is. Maar zien is geloven en daarom zijn deze opendeurdagen een ideale gelegenheid voor klanten (en journalisten) om zichzelf te vergewissen van de schoonheid en veelzijdigheid van kurk.