Keukens

Richt je keuken persoonlijk in met gekleurde grepen en greeplijsten

Richt je keuken persoonlijk in met gekleurde grepen en greeplijsten
In 2013 zet de trend zich verder van keuken en leefkamer in één. Een persoonlijke inrichting, met eigen kleuraccenten, speelt dan ook meer dan ooit. SieMatic inspireert je op Batibouw 2013 alvast met de nieuwe lijn S3, een eigentijdse keuken met ruimte voor flexibiliteit. Ook de trend van greeploos design vult SieMatic innovatief in.
SieMatic heeft haar keukenlijn S3 een nieuwe look aangemeten. Het resultaat is een jong, fris en praktisch design met een origineel greepconcept. Zo kan je verschillende kleuren kiezen voor de geïntegreerde greeplijst of de greep zelf, die je makkelijk kan vervangen. En daarmee kan je alle kanten uit, van sober tot extra spannend.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte hoogglanskeuken met een gedurfde rode greeplijst? Of van een verrassend contrastaccent voor de verticale greepprofielen? Meer dan ooit bepaalt de keuze van je front, profiel en greep de uitstraling van je keuken.

Ook het ruime assortiment kasten geeft je vrijheid tot een persoonlijke keuken. In alle stijl uiteraard, want de verticale lijnen geven zelfs een kleinere keuken instant karakter. Dezelfde accentkleuren kan je ook gebruiken als contrast in designelementen, zoals open regalen, achterwanden en vitrinekasten in matte of glanzende lak. Bij S3 koppelt SieMatic op een innovatieve manier slim design aan toegankelijkheid. En daar zit de ontwikkeling van de keukens S1 en S2 uiteraard voor veel tussen.



ColorSystem & SimiLaque, ruimte voor kleur & afwerking
  • Met de kleurenwaaier van SieMatic zat je al niet snel om ideeën verlegen. Naast de 1.950 NCS-kleuren biedt het nieuwe SieMatic ColorSystem nu de standaardkleuren in alle zes uitvoeringen: kunststof mat/glanzend, SimiLaque mat/hoogglanzend en SQ-Laque (SupriroirQualityLaque) mat/hoogglanzend. Nog meer mogelijkheden dus.

  • Nieuw daarbij is de afwerking SimiLaque, een innovatief materiaal dat het midden houdt tussen kunststof en lak. Met SimiLaque heeft SieMatic er een stijlvol alternatief bij, zowel in matte als hoogglanzende versie. De gelakte fronten met een kunststof afboording hebben alle charme van echte lakfronten, maar drukken toch de prijs. En dankzij de randafwerking ZeroMatic – waarbij rand en front samensmelten door een ultramoderne lasertechniek – benader je heel dicht een naadloos design.

General Manager Bernd Poensgen: “Met het nieuwe SieMatic ColorSystem en SimiLaque bieden we nog meer speelruimte voor gepersonaliseerde vormgeving, wat naadloos aansluit bij ons Individual Design Concept. We zien steeds vaker dat het beeld van een keuken in één stijl plaatsmaakt voor een combinatie van verschillende materialen en afwerkingen. Mat en hoogglans gaan hand in hand, wit wordt aangevuld met een accentkleur en klassieke fronten krijgen een eigentijdse tint. Enorm veel mogelijkheden dus voor een persoonlijke inrichting.”

Siematic op Batibouw 2013: Hal 11-Stand 311
23 februari - 3 maart, Brussels Expo