Bedrijfsnieuws

Renson benoemd tot 'Ambassadeur van West-Vlaanderen'

RENSON®, trendsetter in ventilatie en zonwering, werd door de Provincie West-Vlaanderen en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) geselecteerd als ‘Ambassadeur van West-Vlaanderen’. RENSON® engageert zich hiermee om samen met de Provincie en de andere ambassadeurs te werken aan de verdere uitbouw van het ‘merk’ West-Vlaanderen en wil ook een rol spelen in de netwerken rond thema’s als innovatie, duurzaamheid, internationalisering, … Deze thema’s sluiten immers perfect aan bij de visie van RENSON®, die bouwt op innovatieve, energiezuinige en duurzame oplossingen voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Uiteindelijk staat bij RENSON® één thema centraal: de gezondheid of het comfort van de mens – Creating healthy spaces – Bespaar op energie maar niet op gezondheid!

De Provincie West-Vlaanderen wil zich promoten als een topregio op het vlak van ondernemen. De Provincie telt immers heel wat innovatieve bedrijven. Enkele bedrijven onderscheiden zich door hun voorbeeldfunctie en uitstraling naar de buitenwereld toe. De Provincie West-Vlaanderen en de Provinciale Ontwikkelingsmaatchappij (POM) heeft nu aan 45 bedrijven de titel van ‘Ambassadeur van West-Vlaanderen’ toegekend. Het zijn één voor één ondernemingen die West-Vlaanderen op de kaart zetten als dynamische regio en zich profileren door provinciaal engagement. De aanstelling is het resultaat van een grondige screening en beoordeling op criteria, zoals het dagelijks werken aan innovatie in functie van een continue verbetering, engagement, actieve werking rond Duurzaam Ondernemen, …

Ook RENSON®, de trendsetter in ventilatie en zonwering uit Waregem, werd geselecteerd als ‘Ambassadeur van West-Vlaanderen’ en schaart zich hiermee volledig achter de slogan ‘Ondernemen. Het zit in ons.’ RENSON® zal vanaf nu het label van “West-Vlaamse ambassadeur ondernemen” meedragen in zijn communicatie op websites, nieuwsbrieven, events, … Bovendien engageert RENSON® zich om samen met de Provincie te werken aan de verdere uitbouw van het ‘merk’ West-Vlaanderen en wil het een rol spelen in de netwerken rond thema’s als innovatie, duurzaamheid, internationalisering, … Deze thema’s sluiten immers perfect aan bij de visie van RENSON®, dat ventilatie en zonwering op een intelligente manier combineert om energiezuinige Healthy concepten te creëren voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen en andere gebouwen. RENSON® is één van de sterkst groeiende bedrijven in de regio. Het werd dit jaar immers voor de 3e keer op rij Trends Gazellen Ambassadeur van West-Vlaanderen. Twee jaar na elkaar was dat in de categorie van de middelgrote bedrijven. Dit jaar won RENSON® deze award voor het eerst in de categorie grote ondernemingen.

Zijn succes wijdt RENSON® aan verschillende factoren: de overgang van productie- naar kennisbedrijf, innovatie en communicatie, de uitbouw van een eigen sales en distributienetwerk in Europa. Uiteindelijk staat bij RENSON® de gezondheid of het comfort van de mens centraal – Creating healthy spaces!
Build for Life