Bedrijfsnieuws

Oranjewoud N.V. verder onder naam Antea Group

De Belgische, Franse en Amerikaanse advies- en ingenieursbureaus die onder het beursgenoteerde Oranjewoud N.V. (NYSE Euronext: ORANW) vallen, gaan vanaf 5 januari verder onder een nieuwe naam: Antea Group.

Met Antea Group krijgen de internationale advies- en ingenieursactiviteiten van Oranjewoud een herkenbaar en uniform gezicht. De namen Delta Consultants, Sorange, Soresma en het Franse Antea komen hiermee te vervallen. Met ruim 3000 werknemers in meer dan 100 vestigingen over de hele wereld en ervaring op alle continenten, verleent Antea Group diensten aan klanten variërend van wereldwijd opererende ondernemingen en internationale instituten tot nationale en lokale overheden.

“Ons nieuwe merk weerspiegelt onze organisatie beter en versterkt ons vermogen om onze klanten te bedienen op zowel wereldwijd als lokaal niveau, terwijl het gebruik maakt van de bewezen expertise en het professionalisme van onze werknemers”, aldus Gerard Sanderink, oprichter en CEO van de Group. “Door strategisch denken en multidisciplinaire perspectieven te combineren met technische expertise en pragmatisch handelen, doet de Antea Group meer dan alleen maar problemen van klanten effectief oplossen: we leveren duurzame resultaten voor een betere toekomst. Door vandaag te begrijpen, verbeteren we morgen.”
Build for Life