Ontdek alle nieuwigheden van Bticino op bis 2017

  BE   3 oktober 2017 Bron: Bticino
Ontdek alle nieuwigheden van Bticino op bis 2017
Domotica voor iedereen met de app MyHOME_Up, een slimme thermostaat met Smarther en nieuwe trendy afwerkingen in Axolute Air en LivingLight Air schakelmateriaal. Wie de stand van BTicino op de BIS-beurs bezoekt, komt ogen tekort!
Op zoek naar de perfecte combinatie van exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit? Of je nu kiest voor de afdekplaten in LivingLight Air of Axolute Air, je gaat voor moderne accessoires die perfect passen in elk hedendaags interieur. De monochrome afwerking kende je al, maar nu brengt BTicino in beide assortimenten twee nieuwe afwerkingen: Soft en Brushed.

Thermostaat

Smarther is een thermostaat met geïntegreerde WiFi: continue connectiviteit die maximaal comfort garandeert, ongeacht waar je bent. Daarbovenop maakt de achterliggende technologie de elegante thermostaat functioneel en gebruiksvriendelijk.

Van complexiteit is hier geen sprake. Gewoon de thermostaat aanraken om de verwarming of koeling te activeren en de temperatuur aan te passen. Voor een slim verwarmingsbeheer - en dus een lager energieverbruik - stel je het juiste programma in, thuis of op verplaatsing. Al dat gebruiksgemak vanop je smartphone en de gratis BTicino Thermal App, die dankzij zijn geo-locatiefunctie altijd weet waar je bent.

Een witte look met glaseffect, een discreet maar helder display… Smarther past in elk interieur.

Thermostaat Smarther

Domotica-app

Eén enkele app om eenvoudig alle apparaten in je domoticasysteem te integreren en te beheren vanop je tablet of smartphone: dat is MyHOME_Up. Makkelijk en intuïtief.

Eens het systeem geactiveerd is, is dezelfde app klaar voor gebruik. Je kan zelf scenario’s maken:
  • op basis van tijd, zoals ’s avonds het neerlaten van de rolluiken,
  • op basis van conditie, bijvoorbeeld voor het intrekken van luifels wanneer het gaat regenen,
  • op basis van geolocatie, zoals voor het uitschakelen van de verwarming wanneer je op 2 km van je huis verwijderd bent.

Ben je zelf niet thuis, word je via sms of e-mail verwittigd van zodra een scenario wordt geactiveerd. De app laat bovendien de integratie toe van derde partijen in de scenario’s, zoals muziekdistributie, intelligente lampen en smart tv.

MyHome_Up

Meer ontdekken? Bezoek de BIS-beurs van 7 tot en met 15 oktober in Flanders Expo en kom langs op de BTicino-stand n° 5218.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo