Interieur

Nijhof en Praxis starten bijzondere samenwerking

Woonwarenhuis Nijhof uit Baarn en Doe-het-zelfketen Praxis gaan een bijzondere samenwerking aan. Eind 2012 komt er op het terrein van Nijhof in Baarn een nieuwe Praxis vestiging van maar liefst 5.500 m2. Dankzij de samenwerking kunnen klanten straks profiteren van een unieke combinatie van bouwen en wonen onder één dak.

Op het terrein van Nijhof in Baarn wordt een nieuw complex gebouwd. Dit bouw-en wooncomplex van 24.000 m2 biedt straks o.a onderdak aan de nieuwe vestiging van Praxis. “We zijn ontzettend trots op deze mooie samenwerking met Nijhof”, vertelt Frits Voorhout, directeur operations bij Praxis. “De locatie is centraal gelegen in het midden van het land en makkelijk bereikbaar. Deze Praxis-vestiging wordt het paradepaardje van Praxis. Wij werken continu aan de optimalisatie van onze winkels. De nieuwste ideeën over inrichting, assortiment en service zullen in deze Praxis winkel worden toegepast. Dit sluit helemaal aan bij de filosofie van Nijhof die iedere dag onderscheidend probeert te zijn.”

Compleet assortiment

“Wij kijken er erg naar uit om Praxis in ons nieuwe complex te verwelkomen”, vertelt Jan Nijhof, algemeen directeur van Nijhof. “Het zeer complete basis assortiment van Praxis op doe-het-zelf gebied is de perfecte aanvulling op ons huidige assortiment. Klanten kunnen bij ons niet alleen terecht voor inspiratie en de nieuwste woontrends, maar ook voor complete oplossingen voor iedere klus. Met Bouwcenter Nijhof bedienen we zelfs de professionele doe-het-zelver, . En dat alles onder één dak.” Door samen de krachten te bundelen ontstaat er in het midden van het land een unieke locatie waar de consument alles kan vinden op het gebied van bouwen en wonen.