Nieuwe vloeren plaatsen wordt kinderspel

17 juni 2013 Bron: PrimeTime
Nieuwe vloeren leggen, het kans best een ‘hel’ zijn. In tijden waar elke minuut telt, is het altijd mooi meegenomen om ook bij het plaatsen van uw vloer wat tijd te ‘winnen’. Tarkett geeft u die tijd op een presenteerblaadje, want met de Starfloor Click vinyl lamellen en tegels plaatst u niet enkel ‘in één click’ een nieuwe vloer, ook wat betreft duurzaamheid is deze vloer met eenvoudig kliksysteem een regelrechte voltreffer.

Het aanbrengen van de Starfloor Click vraagt geen eindeloze voorbereiding of een berg gereedschap of lijm. Integendeel, voor de installatie hoeft u enkel uw handen uit de mouwen te steken en in een aantal clicks heeft u uw perfecte vloer. Door deze ‘zwevende’ installatie dient de ondergrond weinig of niet voorbereid te worden en zit u na de werken zonder ‘rommel’. Kwaliteit en duurzaamheid is just a click away.

Bovendien zijn de vinyl lamellen en tegels van de Starfloor Click-vloer 100 % recycleerbaar en gemaakt uit materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Door de VOS-emissies die maar liefst 10 x lager liggen dan de Europese norm, draagt Starfloor Click ook bij tot een betere luchtkwaliteit.

Starfloor Click is er in de Click 30- en de 50-collectie. In elke collectie heeft u een ruime keuze aan motieven, zoals verschillende hout- en steenprints.

Prijs:
Starfloor Click 30: 39,99€/m² (incl. BTW)
Starfloor Click 50: 44,99€/m² (incl. BTW)
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo