Nieuwe modellen EcoSmart open haarden van GO-Living

12 november 2008 Bron: Go-Living
De nieuwe milieuvriendelijke EcoSmart open haarden hebben een bijzondere vormgeving en zijn per 10 november 2008 op de website www.go-living.nl te bewonderen. De EcoSmart open haarden zijn ideaal voor alle type woon- en leefruimten zoals: appartementen, woningen, horecagelegenheden en kantoren. De EcoSmart open haarden hebben geen afvoerkanaal nodig omdat ze branden op een milieuvriendelijke brandstof die bestaat uit restafval van biologische producten.

De nieuwe EcoSmart open haarden:

Zeta
De Zeta (zie afbeelding rechtsboven) heeft een zeer bijzondere vormgeving. Dit model is een perfecte combinatie van leder en RVS. Deze chique open haard is verplaatsbaar en gemonteerd op een draaipunt. De Zeta is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tower
Met een hoogte van bijna 1,5 meter en een hoge vlam is de Tower (zie afbeelding links) een zeer indrukwekkende open haard. De Tower is verkrijgbaar in zwart of wit gekleurd staal met een gehard glazen bovenkant en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Inspiratie voor het ontwerp komt van de Padella Romana, een verlichtingselement dat tijdens het Romeinse Rijk geplaatst werd bij de ingangen van patriciŽrshuizen.

XL Burner
De XL Burner (zie afbeelding hieronder) is een RVS brander met een langwerpige vlam van maarliefst 90 centimeter breed. Deze open haard geeft een optimale sfeer en komt goed tot zijn recht als hij wordt ingebouwd in een wand of meubelstuk.
Dat de nieuwe modellen in de smaak gaan vallen werd duidelijk op de internationale beurs ĎInterieur 08í in Kortrijk. Van17 tot en met 26 oktober 2008 werden in BelgiŽ de Zeta, Tower en de XL Burner aan de interieurliefhebber getoond.GO-Living is een onderdeel van DECOUSSEMAECKER Interieurs. GO-Living verkoopt alleen eigen meubelontwerpen en zorgvuldig uitgekozen designproducten zoals de EcoSmart haarden.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo