Verwarming & Sanitair

Nieuwe designradiatoren in aluminium bij Vasco

Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit liggen aan de basis van het ontwerpproces bij VASCO. En ook de vormgeving heeft een lange levensduur als uitgangspunt, met de integratie van architecturale elementen die losstaan van vluchtige trends. Deze duurzame, innovatieve aanpak komt ook tot uiting in het nieuwe verwarmingsconcept van VASCO: aluminium designradiatoren.

De nieuwe designradiatoren in aluminium Bryce, Alu-Zen en Zaros zijn hoogtechnologische producten met innovatieve vormgeving én met een onmiskenbaar energiezuinig, duurzaam aspect.

ALU-ZEN: zachte lijnen en optimale warmteafgifte.

Zijn zachte, verfijnde karakter heeft de ALU-ZEN te danken aan het lichte materiaal dat aluminium is, aan de afgeronde zijprofielen en de discreet aanwezige verticale groeven. Een rustgevend element in de hedendaagse badkamer; de verticale ALU-ZEN zorgt voor comfortabele warmte. Deze radiator in aluminium bestaat uit geëxtrudeerde profielen die boven en onder op een collector werden geperst.
De afgeronde zijprofielen en het vlakke voorpaneel met fijne groeven vormen samen een onderhoudsvriendelijk volume zonder kwetsbare hoeken. In de onzichtbaar geïntegreerde groef achter de zijprofielen kunnen één of meerdere handdoekbeugels in geanodiseerd aluminium geschoven worden. Visueel lijkt het wel alsof de beugels rond de radiator zweven. Ook wandbevestigingen en aansluitingen verstoren nergens de zachte lijnen van het design.

BRYCE: discreet volume met verrassende lichtspelingen.

Het design van de BRYCE is geïnspireerd door de natuur, en meer bepaald door het zonlicht dat valt op de geërodeerde kalk- en zandsteenformaties van de Amerikaanse Bryce Canyon. Ook de verticale aluminiumprofielen van designradiator BRYCE creëren verrassende lichtspelingen, anders vanuit elke positie in de badkamer.

De reeds met verschillende awards bekroonde BRYCE is een stijlvolle gesloten radiator met onzichtbare bevestigingspunten. Ook alle andere mogelijk storende elementen zijn aan het oog onttrokken, met als resultaat een elegant én krachtig volume. Net als de andere aluminiumradiatoren van VASCO is BRYCE een lichtgewicht, razendsnel op temperatuur en met een efficiënte warmteafgifte.

ZAROS: 'back to basics'.

De meest essentiële basisradiator in aluminium is ZAROS. Verkrijgbaar in zowel een verticale als een horizontale uitvoering biedt ZAROS alle voordelen van het aluminium verwarmingsconcept van VASCO. En dat betekent duurzame, veilige warmte.
Een eenvoudig design wordt hier gecombineerd met absolute functionaliteit, ondermeer door toebehoren als een handdoekbeugel of gestileerde knoppen.