Bedrijfsnieuws

Nieuwe International Marketing Manager bij Renson

Renson stelt Jean-François Schmitz (foto) als nieuwe International Marketing Manager aan. Hij volgt in die functie Stefan Moriau op en is verantwoordelijk voor één van de kernafdelingen van de Westvlaamse firma. Naast innovatie is communicatie immers één van de pijlers van het succes van Renson.

De 50-jarige Jean-François Schmitz genoot een opleiding Informatica aan het Instituut Paul Lambin (UCL) en volgde ook met succes het Management Programma aan de Vlerick Management School. Ook tijdens zijn actieve beroepsloopbaan bleef hij zijn kennis verder uitbouwen.

Jean-François Schmitz heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing en product management. De laatste 4 jaar was hij actief als Marketing Manager Belux bij Somfy. Van 2005 tot 2007 was Jean-François Service Marketing Manager EMEA bij Honeywell Building Solutions. Daarvoor maakte hij bijna 20 jaar deel uit van het management team van Siemens IT en Siemens Telecom, achtereenvolgens als Product Manager, Marketing Manager en Senior Consultant.

“Met Jean-François Schmitz kiest Renson alvast voor een communicatie professional die de markt goed kent,” zegt Johan Debaere, Communicatieverantwoordelijke bij Renson. “Zijn internationale ervaring in B2B en B2C met een focus op de klant en op de marketing van diensten en oplossingen met toegevoegde waarde moet de basis vormen voor de verdere uitbouw van de klantgerichte marketing van onze firma. In zijn nieuwe functie kan hij alvast rekenen op een gedreven team van medewerkers.”
Build for Life