Interieur

Nieuw: CLIC-WALL® wandbekledingssysteem

CLIC-WALL® is het nieuwste wandbekledingssysteem van Unilin Decor. Het systeem omvat ruim bemeten panelen van 60 cm breed en kamerhoog op een MDF-drager en de nodige accessoires voor een vlekkeloze afwerking. Het gepatenteerde Uniclic® systeem, ontwikkeld door Unilin, laat toe om de panelen makkelijk en snel te plaatsen, zonder zichtbare naden. Hierdoor biedt CLIC-WALL® een stevig antwoord op de vraag naar duurzame, decoratieve en eenvoudige afwerkingsmogelijkheden voor grotere muuroppervlakken of accent toepassingen.

Het CLIC-WALL® gamma is beschikbaar in een ruime keuze aan kleuren en decoren. Bovendien zijn deze decoren eveneens verkrijgbaar in plaatmateriaal voor maatmeubelen*. De eindlaag van de panelen is kleurvast, krasbestendig en bovendien afwasbaar, dus ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Na plaatsing is er geen verdere afwerking nodig.

CLIC-WALL® is bovendien milieu-vriendelijk door het gebruik PEFC-gelabelde houtsoorten. CLIC-WALL® is daarmee wellicht het meest toekomstgericht wandbekledingssysteem dat probleemloos tegemoet komt aan de esthetische normen van vandaag en aan een plaatsingsgemak dat zijn gelijke niet kent.