Algemeen

Neptunus bouwt 4000 m² aan ijspistes doorheen België

Neptunus plaatst deze winter ± 4000m² vloer- en tentstructuren voor ijspistes in België. Op 25 november 2011 ging Winterpret in Brussel van start. Neptunus plaatst daar onder andere een Alu hal voor schaatsverhuur en een etagehal voor de Horeca.

Van 25 november 2011 tot 1 januari 2012 vindt Winterpret in Brussel plaats. Buiten een kerstmarkt, een skipiste en een kermis, zal er ook een heuse schaatsbaan te vinden zijn op de Vismarkt. Het Wintercafé werd geplaatst door Neptunus Zonhoven. Neptunus is één van de marktleiders op het gebied van het plaatsen van tijdelijke accommodaties en demontabele gebouwen. Zij hebben in opdracht van het Bureau voor Grote Evenementen, het evenementenbureau van de stad Brussel, een etagehal van 16x20 meter, een tentstructuur van 8x8 meter en één van 4x8 meter en tenslotte nog een hal van 20x15 meter gebouwd. Het meest uitdagende aan het project was de metrolijn die onder de structuren door loopt en het bouwen boven een waterbassin. Door die metrolijn was het noodzakelijk om het gewicht van de staanders van de constructie te verdelen.

Het is het vierde jaar dat Brussel Winterpret een dubbeldek tentstructuur plaatst, waarvan het tweede jaar dat Neptunus die voor zijn rekening neemt. Deze winter zal Neptunus ook nog ijspistes plaatsen in Genk, Lebbeke, Huy en Maaseik. Dit alles is samen goed voor zo’n 4000m² vloer en structuren.
Build for Life