Architectuur

NAV verhuist samen met UNIZO naar nieuw gebouw in Brussel

NAV verhuist samen met UNIZO naar nieuw gebouw in Brussel
Sinds 2 januari 2013 is NAV samen met UNIZO verhuisd naar de Willebroekkaai 37 in 1000 Brussel. De verhuis vanuit de Spastraat in Brussel gebeurde tussen Kerstmis en Nieuwjaar. NAV kiest er bewust voor in Brussel te blijven, hoofdstad van België, Vlaanderen en Europa. De nieuwe kantoren maken deel uit van het stadsvernieuwingsproject aan de Brusselse kanaalzone vlakbij Tour & Taxis. Het gebouw is bovendien ecologisch: het heeft een groendak, maakt voor koudeproductie gebruik van het kanaalwater en ook het regenwater wordt gebufferd via een buffertank.

NAV huist op het nieuwe adres samen met zo’n 300 UNIZO en ZENITO-werknemers, en een aantal andere sectororganisaties zoals de vrije beroepen, fotografen, zelfstandige distributie en interieurarchitecten. In de Willebroekkaai zetelen eveneens de seniorenbeweging Neos en Tussenstap, die ondernemers in moeilijkheden begeleidt.

Brusselse verankering
De buurt waar NAV zich vestigt geeft bij uitstek een goed beeld op de kansen en uitdagingen van de Brusselse economie. NAV en UNIZO willen ook hier in deze wijk, in dit deel van Brussel, een positieve dynamiek in gang zetten. Het is een buurt waarin geïnvesteerd wordt, zowel voor bewoning als voor nieuwe kantoorgebouwen.

Naast het adres is ook het telefoon- en faxnummer gewijzigd. NAV blijft overigens verder werken vanuit twee kantoren. Naast het secretariaat in Brussel is er ook een secretariaat vorming en public relations. Dat blijft werken vanuit hetzelfde adres in Brugge.