Algemeen

Mewa performance is ideaal voor de moderne vakman

Gemaakt voor de vakman van vandaag. Dat is MEWA Performance. Een pittige look gekoppeld aan een vloeiende snit. Vier moderne kleurencombinaties, vele handige zakken en functionele details. Het zijn dé troeven van deze nieuwe collectie.

MEWA Performance biedt door het ruime aanbod van modellen tal van combinatiemogelijkheden, maar ook handige accessoires zoals riemen en spijkerzakken. Een moderne collectie in tweekleurige look die doordachte details biedt zoals Cordura-verstevigingen ter hoogte van ellebogen en knieën, reflecterende biezen en kniezakken. Zakken voor pennen, gsm en vouwmeter en hamerlussen maken het geheel helemaal af.
En dat is niet alles. De collectie overtuigt ook door de robuuste, sterke kwaliteit van de stof en door de hoge mate van draagcomfort.

Van spijkerzak tot bermuda

De MEWA Performance collectie omvat een jas, een vest, een bretelbroek, een gewone broek, een driekwartbroek en een bermuda. Een duidelijke extra troef voor deze collectie die zowel bij werkzaamheden in fabriekshallen als buiten gedragen kan worden, ook bij warm weer. Al deze kledingstukken zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties, met name asfaltgrijs met zwart, klaproosrood met zwart, safaribeige met zwart en koningsblauw met zwart. De stof waarin de kledingstukken werden vervaardigd is een stevige mix van 65% polyester en 35% katoen. Een hoogwaardig materiaal dat met een gewicht van 300 g/m² toch aangenaam licht om dragen blijft, zonder dat er toegevingen werden gedaan op vlak van robuustheid.

De nieuwe collectie wordt aangevuld met een kleur- en vormvaste zwarte riem met een bijpassende spijkerzak vervaardigd uit Cordura.

En natuurlijk is het servicesysteem ook van toepassing op MEWA Performance. Ophalen, wassen, indien nodig herstellen en terugbrengen, dat is full-service bij MEWA.
Build for Life