Badkamers

Metamorfose voor de badkamer in één dag

Stelt u zich even het volgende voor: u vertrekt ’s ochtends naar uw werk zoals iedere dag, maar wanneer u ’s avonds thuiskomt… is uw hele badkamer vernieuwd! En dit volgens een ontwerp van gerenommeerd interieurarchitect Filip Deslee én met een levenslage garantie! Een droom die voortaan dankzij RE-BATH werkelijkheid kan worden!

Verbouwingen brengen stof, vuil en veel stress met zich mee… maar voor de renovatie van de badkamer kan de stress wel eens gedaan zijn. In primeur wordt immers het gepatenteerde concept RE-BATH op Batibouw voorgesteld, dat een uniek antwoord biedt op alle nieuwbouw- en renovatievragen. Of men nu zijn badkamer wil renoveren, of op zoek is naar een snelle afwerking van een nieuwbouwbadkamer, RE-BATH klaart de klus in één dag zonder breekwerk, vuil of stof. Oud sanitair wordt vervangen door nieuw, vloeren en wanden worden bekleed met een krasbestendige en kleurvaste polymeerplaat die niet schimmelt.

Voor er aan het werk gegaan wordt, kan de badkamer worden gerestyled door een van de designers en interieurarchitecten waar RE-BATH mee samenwerkt, waarna de volledige plaatsing en afwerking door RE-BATH Europe wordt verzorgd. Doordat alles door één firma in orde gebracht wordt, blijft het overzichtelijk en is er ook maar één offerte. Bovendien geeft het bedrijf levenslange garantie!



Hoe werkt het?

Wie zijn badkamer renoveert, wil graag dat dit zo weinig mogelijk stress met zich meebrengt. Met RE-BATH wordt de klus in één dag geklaard in hoge kwaliteit en aan een betaalbare prijs.

Na de maten van de bestaande badkuip en douche op te meten, worden een aantal voorstellen gedaan, waarbij de klant zelf de kleuren en accessoires kiest die bij zijn smaak en stijl passen. Het concept leent zich ertoe om te kiezen uit verschillende kleuren en patronen zodat elke klant een unieke badkamer kan samenstellen met telkens een perfect en harmonieus resultaat, zelfs met een bescheiden budget.

Bij een Re-Bath renovatie wordt het oude bad door een nieuw bad of instapdouche vervangen. Oude tegels worden met een speciale techniek bekleed door RE-BATH wall surrounds. Bijzonder vernieuwend aan het Europese concept is onder meer de one-stop-shopping: naast de natte gedeeltes (bad of douche, kranen, …) is het ook mogelijk om meubelen, toilet en zelfs vloeren door RE-BATH te laten verzorgen. Zo heeft de klant maar één aanspreekpunt en hoeft men zich dus geen zorgen te maken over de werfopvolging en de planning van aannemers.

De volledige renovatie/nieuwbouw van de badkamer kan op één dag worden afgerond en er is geen afbraak nodig. Doordat er geen overbodige kap- en breekwerken zijn voor het verwijderen van de oude badkamer, brengt de installatie geen stof of opspringend materiaal met zich mee, hetgeen de veiligheid van de bouwvakkers bevordert. Daarnaast wordt hiermee ook de zware afvoer van o.a. steenpuin en oude tegels vermeden. Dankzij dit concept worden werken die normaal gezien bouwwerven van meerdere weken en verschillende aannemers vergen, uitgevoerd op één dag met één aannemer.

Bouwafval, stof en ongemakken zijn er praktisch niet. Het restafval dat na de plaatsing van de wall surrounds overblijft, wordt 100% gerecycleerd en verbruikt in de EcoBath® collectie. Zo creëert men bij RE-BATH een milieuvriendelijk en prijscompetitief product. Deze bewezen formule is geliefkoosd bij alle grote hotel- en motelketens zoals Hilton, Best Western, Marriott, HolidayInn, Hyatt en Sheraton.

“Krijg uw nieuwe badkamer terugbetaald!”

Ter gelegenheid van Batibouw houdt RE-BATH ook een unieke actie: wie tijdens de dagen van de beurs intekent om door RE-BATH zijn/haar badkamer te laten opfrissen, renoveren of afwerken (in geval van nieuwbouw), maakt kans om zijn badkamer terugbetaald te krijgen. Er wordt een badkamer uitgereikt t.w.v. €5000 voor nieuwe klanten die intekenen vanaf 25 februari t/m 31 april 2010.