Interieur

Met passie - 'Voor stijlvolle interieurs'

`Met Passie`, dat is de welluidende titel van een nieuwe reeks boeken uitgebracht bij Uitgeverij 2voor5, makers van het Belgisch Budget Bouwboek en de Interieurbijbel, in samenwerking met Gemex publishing, uitgever van het toonaangevende tijdschrift “Tijdloos”.

Met Passie brengt portretten van gepassioneerde mensen in woord en beeld.
Wie is nu eigenlijk die bekende decorateur, architect, interieurarchitect, tuinarchitect, topchef?
Vele mensen kennen hun namen, maar kunnen er geen gezicht op plakken, laat staan weten wat deze mensen bezighoud of inspireerd.
Met Passie wil hier een tipje van de sluier oplichten, en de lezer deze mensen in hun ogen te laten kijken.

In het eerste boek van deze gloednieuwe op een eigenzinnige manier gebrachte reeks worden twaalf decorateurs, interieurarchitecten, interieur gepassioneerde personen in de schijnwerpers gezet. Na hun portret ondersteund door een slagzin die hun levensvisie weerspiegelt worden foto’s getoond van hun eigen interieurs of realisaties, afgewisseld met teksten over hun passies, dromen, achtergronden en andere persoonlijke wetenswaardigheden.

Oa.: Geoffroy Van Hulle, Ann Coen, Walda Pairon, Nicky Goossens, Stijn de Neve, Benedicte Lecot, Frederick van Pamel, ...



Met passie voor stijlvolle interieurs is een boek dat zowel aan de buiten- als aan de binnenkant stijl en klasse uitstraalt. De kaft is uitgevoerd in lederlook, het gebruikte papier is van zeer hoge kwaliteit met leeslint, de foto’s zijn sprekend en de teksten boeiend. Kortom: het is een boek om mee uit te pakken bij iedereen die een hart heeft voor wonen en decoreren.



Met Passie ligt nu in de winkels liggen en lijkt ons alvast een mooie tip voor dé geschenkenmaand bij uitstek december.


Uitgeverij 2voor5 / Gemex publishing

Gebonden met harde kaft in lederlook, leeslint en kleur op snee.
Zal worden aangeboden met bandelet rond het boek met foto’s en extra tekst.
Volledig geïllustreerd.
160 blz.
22x22 cm

€ 29,95

ISBN-NUMMER : 9789081073264
EAN : 9789081073264
Aanvraagnummer : 14792
D/2008/11.696/02

Nu bestellen!

Titel : MET PASSIE
Ondertitel = VOOR STIJLVOLLE INTERIEURS