Algemeen

Maatwerk ondersteuning voor bouw en wonen

Het valt niet te ontkennen; met name de sector bouw en wonen is flink getroffen door de economische crisis. Ondernemers in deze sector moeten er alles aan doen om hun hoofd boven water te houden. Een nieuwe manier van werken kan dan het verschil maken.

Zelf actief klanten werven
Waar voorheen de opdrachten vanzelf naar je toe kwamen, is het nu is veel belangrijker dat ondernemers letterlijk en figuurlijk achter hun bureau vandaan komen en zelf actief klanten werven. Goede marketing, echte aandacht voor klanten en een top service maakt ondernemers in deze tijd onderscheidend.

Meer in minder tijd
De verminderde hoeveelheid werk zorgt echter niet voor meer tijd; er zijn veel mensen ontslagen en degenen die het werk nog wel mogen doen moeten er extra hard aan trekken. Tijd is dus een schaars goed. Meer productiviteit, efficiëntere werkprocessen en nieuwe expertises zijn dan ook noodzakelijk. Er moet meer gebeuren in minder tijd. Ondernemers die hier op de juiste manier mee aan de slag gaan, hebben meer kans om ook in deze moeilijke tijden toch succesvol te zijn.

Hulp achter de schermen
Als ondernemer ben je het gezicht van je organisatie. (Potentiële) klanten willen je persoonlijk zien en spreken. Maar hoe vind je daar de tijd voor als het werk zich achter de schermen opstapelt? Je kunt geen top service en perfectie leveren als de aandacht voor je kernactiviteiten verslapt. Hulp achter de schermen is dan de formule naar succes!
Het aantrekken van extra ondersteunende kracht op secretarieel en uitvoerend gebied kan dan verlichting brengen. Maar het aannemen van een secretaresse of assistent brengt behoorlijke lasten met zich mee. Een dienstverband aangaan betekent ook veel personele en emotionele lasten. Je moet contiuniteit kunnen bieden in de werkzaamheden en ook de risico’s kunnen dragen van een extra personeelslid. Dit is verre van ideaal in een periode dat je alleen met de juiste investeringen succes kan behalen.

Ondersteuning op maat met persoonlijke (virtuele) assistent
De oplossing ligt in ondersteuning op maat. Een persoonlijke (virtuele) assistent die met je samenwerkt op de momenten dat daar behoefte is. Optimale flexibiliteit en betrouwbaarheid zonder de bijkomende lasten van een dienstverband. En vanuit de ruime ervaring van de zelfstandige assistent kun je optimaal gebruik maken van aanvullende expertises. Zo houd je aandacht voor je kernactiviteiten, levert tegelijkertijd top service, je geeft je klanten aandacht en kunt echte marketing bedrijven. Kortom, deze nieuwe manier van werken is zo gek nog niet!

Daadkrachtige ondersteuning wanneer u dat wenst!
Kim Suurmeijer is persoonlijk virtueel assistent met ruime ervaring. Zij heeft een passie voor ondersteunen en wil voor ondernemers een flexibele en betrouwbare extra kracht zijn.
Naast de reguliere ondersteuning biedt zij ook een breed assortiment met aanvullende expertises aan.
Build for Life