Bedrijfsnieuws

Luxlight opent vestiging in België

Ondanks het gure economische klimaat schijnt voor Luxlight de zon. Als producent en marktleider van platdakramen voor woningen in Nederland heeft Luxlight onlangs een vestiging in België geopend die acte de présence gaf op Batibouw in Brussel.
Met de introductie van “de nieuwe generatie platdakramen” heeft Luxlight BVBA duidelijk zijn visitekaartje afgegeven aan de Belgische (bouw)markt. “In tijden van marktveranderingen moet je flexibel en innovatief zijn en inspelen op kansen en mogelijkheden”, aldus Pieter Bax, eigenaar Luxlight. “We kregen meer en meer aanvragen vanuit België. In België is een grote vraag naar een upgrade en uitbreiding van de bestaande woning. De Luxlight producten zijn hier volledig op afgestemd en daarom hebben we besloten door te pakken en te investeren in een verdere groei met onze producten en diensten. We kunnen dat omdat we een unieke werkwijze hebben waarbij service en oprechte klantgerichtheid centraal staan. Onze platdakramen zijn daar al 10 jaar het levende bewijs van”, aldus de eigenaar.

Nieuwe generatie platdakramen
Gezien het grote aantal geïnteresseerde bezoekers op de stand tijdens Batibouw, meer dan 20.000, spreekt het assortiment platdakramen en de diensten van Luxlight de Belgische architecten, bouwmaterialenhandelaren en consumenten aan. Zij waren onder de indruk van de professionele oplossingen die Luxlight biedt. Met de grootste platdakramen tot wel 10m2 laat Luxlight zien dat traditionele oplossingen zoals kunststof lichtkoepels écht tot het verleden behoren.

Innovatie op de Belgische markt
Luxlight was op Batibouw geselecteerd voor het "Innovatieparcours", waar nieuwe producten uit de technologie- en designwereld in de schijnwerpers werden gesteld. Batibouw organiseerde dit "Innovatieparcours" in samenwerking met Confederatie Bouw. De innoverende producten en diensten werden geselecteerd door een jury van onafhankelijke journalisten en professionals uit de verschillende deelgebieden van de bouw. Door de selectie voor het Innovatieparcours was Luxlight ook genomineerd voor de Innovatie Award.

Ook de Belgische markt zit te wachten op een vernieuwende daglichtoplossing voor het platdak. Een platdakraam dat voldoet aan de wensen, eisen en behoeften van deze tijd. De platdakramen van Luxlight zijn vanaf maart 2012 verkrijgbaar in België via alle professionele bouwmaterialenhandels .