Binnenafwerking

Luxaflex presenteert nieuwe collectie Silhouette Shades

Vind je horizontale jaloezieën te strak en glasgordijnen te oubollig? Met de nieuwe, sfeervolle collectie Silhouette® Shades biedt Luxaflex® een stijlvol alternatief. De zachte, stoffen lamellen van de Silhouette® Shades lijken te zweven tussen de doorschijnende voile. Silhouette® Shades geven een elegante uitstraling en kunnen door de ruime variatiemogelijkheden afgestemd worden op elk interieur.

De Shades geven een diffusere lichtinval dan horizontale jaloezieën en hebben niet het gesloten karakter van gordijnen. Met de Shades, die een doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde hebben, kan het binnenvallende licht in huis gefilterd worden en wordt de privacy vergroot. Variëren kan met verschillende stoffen: van verduisterende stof die het licht volledig buitensluit tot linnen voor een natuurlijke uitstraling. Er is ook een grote keuze aan stofkleuren en -structuren en alle zichtbare onderdelen worden standaard op de kleur van de stof afgestemd, van de bovenbak tot de koordgewichten. Hierdoor vormt de raambekleding een stijlvol geheel.

Naast de lamelbreedtes van 50 mm en 75 mm heeft deze collectie ook een nieuwe breedte van 100 mm. Deze variant is uitermate geschikt voor grotere ramen en zorgt voor een mooie balans in grote ruimtes. Met de vernieuwde en vrijwel geruisloze PowerRise® bediening met afstandsbediening wordt wonen pas echt comfortabel.

Silhouette® Shades beschermen meubilair en houten vloeren tegen verkleuring door zonlicht, ook als de lamellen open zijn. Bij geopende lamellen zorgen de Silhouette® Shades voor een UV-bescherming tot 88%, wanneer ze gesloten zijn is dit zelfs 99%. Op deze manier haal je de ideale combinatie van sfeer en functionaliteit in huis.