Terras en oprit

Kuisen vraagt voortaan minder tijd!

Geen vuile voeten in huis en dus ligt voor menige achter- en voordeur wel een voetmat. Alleen gaat die mat in weer en wind snel stuk, vliegt ze weg of verliest ze haar absorptiekracht. Met de ACO SELF CleanBox zijn die ongemakken alvast van de baan én wordt schoonmaken kinderspel! Meer vrije tijd dus!

De CleanBox is een stevige voetmat en een handige vloerbak in één.
De sneldrogende mat met aluminium draagprofiel ligt mooi geïntegreerd boven de vloerbak, die op zijn beurt naadloos wordt verwerkt in de klinkers of tegels van terras of tuinpad en wordt aangesloten op een afvoerbuis. Niet alleen wordt water dat door de voetmat sijpelt afgevoerd, maar door de openingen in het draagprofiel valt ook vuil rechtstreeks in de vloerbak.

Met de CleanBox wordt schoonmaken kinderspel. Kuiswater wordt vlotjes in de vloerbak geveegd. Gewoon even de voetmat wegnemen en al het water, of het nu van binnen of van buiten komt, verdwijnt in de vloerbak.

De CleanBox in polyesterbeton is er in 3 formaten, de variant in polypropyleen in 1 maat. Voor de voetmat zelf hebt u keuze uit 5 modellen. Zo is de CleanBox niet alleen een functioneel, maar bovendien een esthetisch verlengstuk van uw terras of tuinpad!