Interieur

Keijsers interior project treedt op als co-creator

Keijsers interior project treedt op als co-creator. Volgens Hans Smetsers, commercieel directeur van Keijsers interior projects denken ze altijd proactief mee met de opdrachtgever en de interieurdesigner. Dat optreden als co-creator heeft zich in het recente verleden geuit in interieurs voor onder meer O`Neill, Setpoint, G-Star Raw, TNT Nederland en Selexyz.

Het bedrijf is echter niet alleen actief in de retail. Ook in de branches van musea, utiliteit & kantoor en hospitality & zorg is Keijsers actief. Volgens Smetsers is het bedrijf daardoor minder gevoelig voor een crisis. Om tot de ultieme co-creatie te komen, wordt een per segment gespecialiseerd team opgericht. Dit team bestaat uit een projectmanager, een calculator, werkvoorbereiders, uitvoerders en een team van meubelmakers, aangevuld met leerlingen. Met dit team richt Keijsers zich op de productie van interieurs.

Volgens Smetsers uit de co-creatie van Keijsers interior project zich ook in engineering, productie, warehousing en logistiek. Het gehele logistieke proces voor een interieurproject vindt plaats binnen Keijsers. Zo is het voor de retail mogelijk om de totale winkelinrichting op te slaan in het eigen warehouse in Horst aan de Maas.

Gebaseerd op: Retailtrends